Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a trdoxigenterapia.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

A honlapot (Honlap) a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

Az Esentis Kft. által az oldalon elhelyezett bármilyen írásos vagy képi anyag felhasználása csak előzetes írásos kérelem alapján engedélyezett. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területére érvényesek.

Az Esentis Kft-t nem terheli felelősség a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. Az Esentis Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket előzetes írásos engedély nélkül felhasználni tilos.

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog az Esentis Kft-t illeti. Az Esentis Kft. a Honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Esentis Kft.
Székhely: H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Adószám: 13398165-2-41
Telefon: +36 1 237 0370
E-mail: info@kalcsu.hu