Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a trdoxigenterapia.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Rólunk

BŐRFIATALÍTÁS AZ OXIGÉN EREJÉVEL!

Frissebb. Feszesebb. Szebb.
Ezt biztosítja a TRD oxigénterápia még a legérzékenyebb bőrtípus számára is.

Az innovatív és kényeztető kezelés során a kozmetikus magas nyomású tiszta oxigént és transzdermális hatóanyagokat juttat a bőrbe, melyek a mélyebb rétegektől egészen a felszínig haladva fejtik ki hatásukat.

A német precizitáson alapuló TRD oxigénterápia garantáltan fájdalommentes, egész évben igénybe vehető kezelés. Már az első alkalom után látványos a hatás: a bőr feltöltődik energiával, feszesebb, élettel telibb és üdébb lesz.

A TRD oxigénterápia kezelések során csak olyan hatóanyagokat alkalmazunk, amelyeknek hatékonysága bizonyított, és amelyek nem tartalmaznak parabéneket, állati eredetű hatóanyagokat és ásványi olajokat.

Kényeztesd arcbőrödet Te is a látványos anti-aging hatást nyújtó TRD oxigénterápiával!


Jelentkezz be TRD oxigénterápia kezelésre online és bejelentkezésed után visszahívunk! >>>

Kezeléseinkről tudj meg többet ide kattintva! >>>